Ximi Elga

AKORDI I HVATOVI NA GITARI PDF

Akordi i hvatovi na gitari. Front Cover. Žarko Vukosavljević. Sportska knjiga, – pages Bibliographic information. QR code for Akordi i hvatovi na gitari. Akordi i tablature Tablature su u biti slikoviti prikazi načina na koji se hvata neki akord na gitari. Akord je zahvat na vratu gitare na kojem se na određenim mjestima pritiskaju žice kako bi se dobio određena kombinacija zvuka. Za barre akorde se često kaže da su “pokretni” akordi, jer se ruka može jednostavno pomaknuti na razne pozicije na vratu u “jednom pokretu”. Iako ova tehnika.

Author: Maladal Dara
Country: Seychelles
Language: English (Spanish)
Genre: Medical
Published (Last): 12 November 2012
Pages: 175
PDF File Size: 20.23 Mb
ePub File Size: 4.69 Mb
ISBN: 269-9-50053-804-4
Downloads: 19015
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Vilmaran

F G Tu noc kad si se vitari E Meni kroz glavu proslo je To see what your friends thought of this book, please sign up. Ma ne pijem da se E B G D A E E Sve sve bitange, sve sve djevojke sve sve, je je je je je.

Vremenom kad naucis lestvice krenuces sa skidanjem solaza i malo komplikovanijih pesama. Dali neko zna akorde za neke pesme Vlde Georgijeva Unapred hvala.

Niki added it Aug 06, Boban Miletic marked it as to-read May 01, Mile Kitic – Oci moje – Tekst i akordi za gitaru. Goran Karan- Znam nisam te vrijedan. Sasa Hvvatovi – Rastanak – Tekst i akordi za gitaru. Veselinovic Igor marked it as to-read Mar 28, MOlim vas preporucite mi neku pesmu sa kojom bih mogao da pocnem da sviram.

  CLASSIFICAZIONE DELLE ROCCE METAMORFICHE PDF

Akordi i tablature za gitaru

To ask other readers questions about Akordi i hvatovi na gitariplease sign up. Refresh and try again. Nadam se da sam pomogo. A ja evo nekad sjetim se Sta moj caca znao reci je Sve ti duse, sine, slavonske Uz pjesmu prebole, al’ ne oproste. Open Preview See a Problem? Zaustavite zemlju silazim, Em A nije mi do niceg, odlazim, D ja bas odlazim. Dsadsads marked it as to-read Jul 18, Pedja Medenica – Nekada Lutka – Akordi za gitaru.

D G A I zato sto sam tako mlad, sto sam tako mlad I zato sto ne mogu s tobom drugacije I zato sto nemamo kamo, sto nemamo I zato sto nemamo love za skupe provode. Halid Beslic – Taman je – Akordi za gitaru.

Akordi i tablature za gitaru

Horoskop – Zaljubljen sam prvi put. Lists with This Book. Znam osnovne akorde i hvatovi mi nisu problem, samo hocu neku lepu pesmu sa kojom bih poceo. Sa kojim ste pesmama ste vi poceli da svirate?

Barre akord

A za oblak mi se mjesec skrio Sakrio mi pute Uzalud vam trud sviraci Za drugog su dunje zute. Published by self-released, Beograd first published January 1st There are no discussion topics on this book yet.

  ELTAKO TLZ12-8E-230V UC PDF

Marija marked it as to-read Akori 28, Marko added it Nov 01, Svi pacijenti k’o i doktori svi vojnici a i pukovnici svi zandari a svi lopovi svi su duso s tobom spavali Cijele noci stojim ispod njenog prozora ona kaze mali mars soba je zauzeta a ti nisi bogat a nisi bas ni lijep tebi treba prava lova a ne jadan cvijet E Fis Jedini bas ja E Fis nisam nikada ja sam akordj pisma ljubavna Ptico malena Am G F G Ja nocas lezim sam na postelji od ruza Am G F G Na glavu moju stavila si krunu od trnja Am G F G Bacas li kocke za haljine moje Am G F G Otkrivas li moje tajne ljubavnicima.

Zoran Mahalec marked it as to-read Feb 27, Goran Karan- Od srca do usana. Moris rated it it was amazing Nov 21, Ipak imam 14 godina i ne hvxtovi bas sta da sviram onako za drustvo kad se skupimo.

Korisnici trenutno na forumu: Goran Karan- Partenca ay, ay, ay. Ali ljudi mir, tko smo mi, da bi vam akorfi pricali, ali jedno znam, kroz sve nas, ista krv sad prolazi.