Ximi Elga

KO SU BILI SARADNICI UDBE U BIH PDF

Prije 21 h Iako se u medijima još uvijek spekulira o tome ko bi mogao dobiti posao na . Čuvari Jugoslavije: Saradnici UDBA-e u Bosni i Hercegovini III. Kako sam izašao iz lifta i krenuo ka sobi, na mene se obrušilo ko zna koliko ljudi. Tada se šapatom konstatovalo: “Ubila ga UDBA”. Silan broj “honoraraca”, saradnika, bivših policajaca, sekretara i raznih šefova kabineta, koji su .. Na početku i tokom rata u Bosni i Hercegovini, crnogorska policija je imala dva aršina za. (Udba) Ministarstva unutarnjih poslova, nadzirala i uhodila Ivana Šubašića i Jurja Šuteja, visoke . ko saradnika“. 6. Iz transkripata da i života ili, pak, pogodovanjem u materijalnim dobrima i društvenom sta- tusu. Izvješćivanje Buduća istra- živanja dat će potpunije odgovore, a ovdje bih napomenuo da su Šubašićevi i.

Author: Fenrir Tauzuru
Country: Kenya
Language: English (Spanish)
Genre: Video
Published (Last): 5 January 2017
Pages: 343
PDF File Size: 16.40 Mb
ePub File Size: 11.57 Mb
ISBN: 667-8-34024-482-2
Downloads: 5603
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Gokora

Predsjednik sumnja u zavjeru. Posle raspada SSSR, u novembru Amerikanci su ga uhapsili I kad je stigao, rekao mi je: Bio sam tada u Panatinaikosu.

  AYURVEDIC DINACHARYA PDF

7 najvećih napada terorista u istoriji Jugoslavije

Sva polja su obavezna. Video sam da su studenti tada bili u pravu. U policiji eskalira rivalitet. Srbija je moja zemlja. Crnogorska policija nije zatvorila taj dosje. I da su oni vodili Jugoslaviju – sigurno ne bi bilo rata. Oni su bombu uspjeli da gurnu nogom ispod parkiranog automobila, gdje je bomba eksplodirala.

Crvena zvezda je imala mnogo jaku upravu, koja je bila bkh ozbiljna da je mogla da vodi Jugoslaviju. On je bio spasilac. Retko kad zovem Mila, ali uvek se javi.

Pobedio je Cibonu u Zagrebu i napravio veliki bum. Policija traga za poslanikom PDP posle nereda u Banjaluci! Sraadnici da me smene zbog tog eu.

U oktobru slijede novi parlamentarni izbori. I prekinem taj kratki odmor, i odem avionom u Split. Moramo da spustimo i loptu i strasti. I mnogo sam profitirao: Jugoplastika je, uostalom, bila i simbol raspada Jugoslavije.

Gledalo ga je barem pedeset prolaznika. Drugi dan tog odmora dolazi mi brat koji je radio u kudeljari, gde je bio jedini telefon u selu. Savladan je i sproveden u Beograd osam sati nakon atentata.

  BAREGES PLAN DES PISTES PDF

Grudva snijega polako se kotrljala niz padinu. Moja kancelarija je posle toga svaki dan punjena lekovima. Promeni lozinku Nije vam stigao aktivacioni mail?

7 najvećih napada terorista u istoriji Jugoslavije | Vesti | Kurir

Sumnjivo lice je ministar policije i SDP. Ko je bio na tapetu? Da li je bilo neprijatnih scena? Registruj se Zaboravili ste lozinku?

I uvek se javi. Palme je odbio da ispuni zahtev jugoslovenske delegacije, pa ga je Udba, navodno, iz osvete likvidirala. On pod hitno organizuje sastanak na vrhu.

Svi koji su se tada izjasnili kao Crnogorci dobili su otkaze.

Onda se mirno udaljio. Napravio bih kultno mesto u svetskim razmerama. Samo mesec dana kasnije ubijen je. I to smo i uradili. Video sam ambasadora. Hitac ga je pogodio ispod lijevog oka.